Contact

Contact of advies?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor deskundig advies en inspiratie. Of het nu gaat om een volledige herinrichting na een verbouwing of voor een nieuwbouwwoning, of het vervangen van rolgordijnen of een pvc vloer, wij staan voor u klaar. Bezoek onze winkels voor een persoonlijke ervaring waar u niet alleen inspiratie opdoet, maar ook van ons professioneel advies kunt profiteren. Ontdek hoe wij het verschil maken in het realiseren van uw ideale woonomgeving.

U bent van harte welkom bij VloerPlus Cruquius

Onze diensten

Onze vakspecialisten zijn er voor u!

Bij VloerPlus Cruquius staan we niet alleen klaar voor de aankleding van uw interieur, maar nemen we ook de volledige zorg eromheen uit handen. Onze toegewijde vakspecialisten bieden uitgebreid interieuradvies, voeren nauwkeurige metingen uit en zorgen voor een vlekkeloze montage. Alles wordt geregeld onder één dak, waardoor u kunt genieten van een zorgeloze ervaring.

Wilt u meer ontdekken over onze uitgebreide diensten en hoe we uw interieurwensen kunnen vervullen? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel in de Cruquius voor een persoonlijk gesprek en een beter inzicht in ons aanbod. Laat ons uw ruimte transformeren in een stijlvol en functioneel geheel waar u elke dag van kunt genieten.

onze diensten
KWALITEITS MERKEN VAN VLOER PLUS

Onze merken

Bij VloerPlus Cruquius streven we ernaar om voor elke klant de perfecte keuze te bieden op het gebied van vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Onze vloeren variëren van warm tapijt tot eigentijds pvc, zodat er voor iedere smaak en stijl iets passends is. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle houten jaloezieën of de veelzijdigheid van duettes voor uw ramen, wij hebben een uitgebreide selectie om aan uw behoeften te voldoen.

Dit geldt ook voor onze gordijnen, waarbij u de stijl bepaalt en wij de bijpassende producten leveren. Onze experts staan klaar met het beste advies, waarbij uw persoonlijke wensen en de functionele eisen van de ruimte in overweging worden genomen. Bezoek onze winkel om ons volledige assortiment te ontdekken, waarbij u kunt profiteren van een uitgebreide keuze en hoogwaardige producten. Als voorproefje op wat u kunt verwachten, kunt u alvast een kijkje nemen naar de merken die wij aanbieden. Wij nodigen u uit om de perfecte mix van stijl en functionaliteit te vinden voor uw interieur bij VloerPlus Cruquius.

onze merken