MEET SERVICE

Onze ‘Meet servive team’

Inmeten is de eerste stap

Ons ‘MEET SERVICETEAM’ staat voor u klaar. Heeft u keuze kunnen maken voor nieuwe gordijnen of een nieuwe vloer? Dan komen onze vakmensen bij u thuis inmeten, want de meeste producten uit ons assortiment maken wij precies voor u woning of bedrijf op maat. Zo sluit de raamdecoratie straks perfect aan op het kozijn. En zo weet u zeker dat er voldoende vloerplanken geleverd worden om elke vierkante meter van de nieuwe vloer te kunnen voorzien.

Laat de vloer plaatsen,
raamdecoratie monteren en meer

Het klussen nemen wij u graag uit handen. En ‘wij’ dat zijn onze ervaren vakmensen, stoffeerders, vloeren leggers, monteurs. Wanneer u werkzaamheden als; gordijnen inmeten, een visgraat pvc vloer leggen of plisségordijnen op maat monteren niet zelf hoeft te doen scheelt dat veel tijd en stress. Het kiezen van u woninginrichting blijf zo een feestje. Kom kijken in de winkel naar al onze merken.

 
afspraak maken

Neem contact op of kom naar de winkel! Wij beantwoorden u vragen en bespreken samen de mogelijkheden.

MONTAGE SERVICE

Tot in de puntjes geregeld

Na het maken van uw keuzes is de montage een belangrijke fase, en hier blinken wij uit. Onze toewijding gaat verder dan alleen de installatie; wij bieden uitgebreide service en nazorg om ervoor te zorgen dat uw gekozen producten optimaal blijven.

Vertrouw op ons deskundige team, dat doordrenkt is van vakmanschap en jarenlange ervaring. Of het nu gaat om vloeren, raamdecoratie of gordijnen, wij zetten ons in voor een vlekkeloze installatie die aan uw verwachtingen voldoet.
Kies voor een partner die niet alleen hoogwaardige producten levert, maar ook garant staat voor een zorgvuldige en professionele installatie, gevolgd door uitstekende nazorg.

Dit heb ik nodig
KWALITEITS MERKEN VAN VLOER PLUS

Onze merken

Bij VloerPlus Cruquius streven we ernaar om voor elke klant de perfecte keuze te bieden op het gebied van vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Onze vloeren variëren van warm tapijt tot eigentijds pvc, zodat er voor iedere smaak en stijl iets passends is. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle houten jaloezieën of de veelzijdigheid van duettes voor uw ramen, wij hebben een uitgebreide collectie om aan uw behoeften te voldoen.

Dit geldt ook voor onze gordijnen, waarbij u de stijl bepaalt en wij de bijpassende producten leveren. Onze experts staan klaar met het beste advies, waarbij uw persoonlijke wensen en de functionele eisen van de ruimte in overweging worden genomen. Bezoek onze winkel in de Cruquius om ons volledige assortiment te ontdekken, waarbij u kunt profiteren van een uitgebreide keuze en hoogwaardige producten. Als voorproefje op wat u kunt verwachten, kunt u alvast een kijkje nemen naar de merken die wij aanbieden. Wij nodigen u uit om de perfecte mix van stijl en functionaliteit te vinden voor uw interieur bij VloerPlus Cruquius.

Onze merken