Onze gordijnebn

Gordijnen, moeilijke keus?

Gordijnen zijn echte sfeermakers, dat is je vast bekend. Stel maar eens een woonkamer voor, zonder iets voor de ramen? Dan mist u iets, toch? Of u nu een klein raam hebt of een grote achterpui, wij hebben een oplossing voor iedere smaak, elke woonstijl en elk budget.
Op zoek naar gordijnen voor een woonkamer met hoge plafonds of naar slaapkamer gordijnen die verduisteren? Ook als u extra sfeer wilt toevoegen aan de woning hebben wij passende gordijnen. Kom in onze winkel kijken en laat u verrassen door de grote keuze en vakkundige advies.

…de stof en de plooi

Denk aan overgordijnen: vaak wat dikker van stof en laten zich perfect combineren met transparante en dus dunne, vitrages. Onze inbetweens zitten qua dikte van de gordijnstof tussen overgordijnen en vitrages in. Ze houden inkijk tegen terwijl ze wel het licht binnenlaten. Behalve dat gordijnen sfeer uitstralen hebben ze nog meer functies. Wat dacht u van de akoestiek? Gordijnen dempen het geluid én isoleren. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter juist binnen. Gordijnenstoffen zijn er verduisterend en zonwerend, welke kies jij?

Bij ons kiest u uit hoogwaardige gordijnstoffen in verschillende transparanties, prachtige kleuren en dessins. Verschillende soorten stoffen voor verschillende ruimtes. Denk aan de slaapkamer waar verduisteren belangrijk is en de badkamer waar de stof vochtbestendig moet zijn. Wat is de beste stof voor uw gordijnen? Wij denken graag met u mee!

Als de stof is gekozen, bepaalt u vervolgens welke plooi u wenst. We maken bij de confectie van de gordijnen onderscheid in een enkele of dubbele plooi, ook wel vlinderplooi genoemd. Deze plooien zijn geschikt voor alle stoffen. Een derde en meest bekende plooi is de waveplooi. De stof valt mooi soepel en golvend en geeft een luchtig effect. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze winkel.

ONZE DIENSTEN

Maar wie gaat dit dan monteren?

Bij VloerPlus Cruquius hoeft u de vloer niet zelf te leggen en ook de raamdecoratie of gordijnen hoeft u niet te monteren.
Maak gebruik van onze montageservice want wij werken met eigen stoffeerders die precies weten hoe je de verschillende producten monteert.

Afspraak maken