ONZE MERKEN

Onze merken, onze kwaliteit!

Wij werken met de beste merken voor uw nieuwe woninginrichting. Voor ons is het belangrijk dat een merk voldoet aan onze hoge eisen: ● Goede kwaliteit ● Diversiteit binnen het assortiment ● Keuze qua kleuren en materialen ● Uitstekende functionaliteit ● Hoogwaardige techniek ● Nieuwste trends en ontwikkelingen.

Kiest u voor een merkproduct dan bent u verzekerd van betrouwbaarheid, dit geldt zowel voor de levering als ook voor de garantie en service.

Wij kiezen met zorg wat wij in onze winkel presenteren. Het zijn allemaal producten waar wij graag mee werken vanwege de kwaliteit, diversiteit en duurzaamheid. Want woninginrichting is onze passie!

Wil je meer weten over de merken en de producten van VloerPlus Cruquius? Of wilt u kijken, en u laten inspireren. Kom dan naar onze winkel.

Hoogwaardige merken

Kwalitatief hoogwaardige merken.
U kunt kiezen uit de nieuwste collecties.

Kom kijken in onze winkel

onze merken

onze merken
Beleef je favoriete merk in de woonwinkel

Wanneer je niet alleen een product van een bepaald merk wilt zien, maar ook wilt beleven, aanraken en voelen, ben je van harte welkom in onze winkel in Cruquius. Daar wacht een uitgebreid assortiment vloerstalen, gordijnstoffen en raamdecoratieproducten op je.

Laat je verrassen door de diversiteit en kwaliteit van onze materialen. Voor een nog persoonlijkere ervaring kun je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we samen je interieurwensen en bieden we gepersonaliseerd advies.

Ons team staat klaar om je te assisteren en jouw ideeën tot leven te brengen. Bezoek onze winkel en ontdek hoe we jouw interieur kunnen verrijken met hoogwaardige producten en op maat gemaakt advies. Wij streven ernaar om je verwachtingen te overtreffen en een unieke winkelervaring te bieden.

Afspraak maken