PORTFOLIO

Portfolio van eerdere projecten

Ons portfolio met werk waar we trots op zijn. VloerPlus Cruquius is dé specialist in wonen. Met alles voor jouw complete woninginrichting zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. Met het beste advies en de slimste oplossingen door onze eigen vakmensen uitgevoerd. Kijk naar de projecten die wij voor onze klanten uitvoeren en laat u inspireren!

Ons portfolio weerspiegelt de diversiteit en kwaliteit van de projecten die we hebben uitgevoerd voor tevreden klanten. Of het nu gaat om het transformeren van een woonkamer met een nieuwe vloer, het creëren van een sfeervolle ambiance met gordijnen, of het optimaliseren van de lichtinval met raamdecoratie, onze projecten vertellen het verhaal van vakmanschap en toewijding.

Door naar onze gerealiseerde projecten te kijken, kun je niet alleen de veelzijdigheid van ons werk ontdekken, maar ook inspiratie opdoen voor jouw eigen ruimte. Onze vakmensen begrijpen dat elk project uniek is en vereist een persoonlijke benadering. Daarom bieden wij niet alleen producten van topkwaliteit, maar ook deskundig advies dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren.

Ons werk in uitvoering

ONZE DIENSTEN

Maar wie gaat dit dan monteren?

Bij VloerPlus Cruquius hoeft u de vloer niet zelf te leggen en ook de raamdecoratie of gordijnen hoeft u niet te monteren.
Maak gebruik van onze montageservice want wij werken met eigen stoffeerders die precies weten hoe je de verschillende producten monteert.

Afspraak maken