MONTAGE SERVICE

Ons ‘Montage service team’

Monteren

Ons ‘MONTAGE SERVICE TEAM’ staat voor u klaar! Wanneer de producten geleverd zijn kan het inrichten van je woning beginnen. Bij VloerPlus Cruquius hoeft u vloer niet zelf te leggen en ook de raamdecoratie en gordijnen niet te monteren. Maak gebruik van onze montageservice want wij werken met eigen stoffeerders die precies weten hoe je de verschillende producten monteert. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van vloerverwarming in combinatie met een mooie pvc vloer.

Nazorg

Vanuit onze kennis en jaren ervaring in het vak bieden wij volop inspiratie en advies. Kortom, alles om u volledig te ontzorgen op de weg naar u eigen keuze. Het is bij ons vanzelfsprekend dat producten precies naar wens worden geleverd en professioneel geplaatst.

Naast onze montageservice mag u bij ons ook een goede nazorg verwachten. Of het nu gaat om één gordijn in de slaapkamer of een make-over van de hele woning, u bent bij ons aan het juiste adres. Geen klus is te klein óf te groot en wij gaan pas weg als u tevreden bent.

afspraak maken

Neem contact op of kom naar de winkel! Wij beantwoorden u vragen en bespreken samen de mogelijkheden.

MEET SERVICE

Inmeten is de eerste stap

Bij het kiezen van raamdecoratie is het essentieel om ervoor te zorgen dat deze naadloos aansluit op het kozijn. Dit vereist niet alleen aandacht voor het design, maar ook voor de juiste afmetingen.
Op dezelfde wijze is het cruciaal om bij de aanschaf van vloerplanken rekening te houden met de oppervlakte van de ruimte. Zorg ervoor dat er voldoende vloerplanken worden geleverd om elke vierkante meter van de nieuwe vloer te kunnen bedekken, en overweeg eventuele extra’s voor snijverlies.

Door deze details in overweging te nemen, verzekert u zichzelf van een goed resultaat. Neem gerust contact met ons op voor professioneel advies over het kiezen van de juiste raamdecoratie en vloerbedekking voor uw specifieke behoeften. Wij staan klaar om u te assisteren bij het creëren van de perfecte ambiance in uw leefruimte. En u te ontzorgen bij het inmeten en monteren.

Dit heb ik nodig
VLOER PLUS CRUQUIUS

Kom naar onze winkel

Maar wat maakt onze winkel nou zo uniek? Wij ontzorgen u door onze service en vakmanschap. Na vakkundig interieuradvies in onze winkel, komen we bij u thuis voor het inmeten en monteren van u raamdecoratie of gordijnen.

En de vloer? Onze vakmensen zorgen ervoor dat deze perfect wordt gelegd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.
Bezoek onze sfeervolle winkel met de mooiste en meest actuele collecties voor uw woning!

Is de winkel nu open?