Onze Vloeren

Vloeren…Hoe kies ik mijn vloer?

Vloeren voor elke woning, iedere woonstijl, en elk budget heeft de VloerPlus Cruquius een passende vloer. De keuze is enorm en waar let je dan op? Wij helpen u graag een handje!

De vloer is een opvallend fundament in het huis. Het is niet zomaar iets waar je over heen loopt, het is de basis in uw interieur.
Vloeren bepalen het interieur, sfeer en stijl. Van daaruit bouwt u de woninginrichting verder op met een kleur op de muren, raamdecoratie en gordijnen, tot de meubels aan toe.

Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer is het handig te kijken naar de samenstelling van je huishouden. Woon je alleen, heb je een roedel huisdieren of een gezellig groot gezin waarbij kids door huis fietsen? U begrijpt vast dat dit de keuze mede bepaalt.

Of u nu kiest voor pvc, Marmoleum®, tapijt, of laminaatvloeren; wij hebben een ruime keuze. Maak een afspraak of kom gewoon langs in onze winkel in de Cruquius.

VLOER PLUS CRUQUIUS

Welke soorten vloeren zijn er?

De keuze in vloeren is enorm. Niet alleen in soorten, ook  in kleuren en dessins. Er zijn vloeren met een steen-, beton- of houtlook. Handig en heel gebruiksvriendelijk is pvc. Een pvc vloer kan je recht leggen en in een patroon als bijvoorbeeld visgraat of een Hongaarse punt.
Weet je dat pvc een sterkte vloer is die ook nog eens bestand is tegen vocht, in tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat?

Bij VloerPlus Cruquius vindt u ook een ruim assortiment vloeren Marmoleum® en vinyl. Het verschil is dat Marmoleum® een langere levensduur heeft. Wilt u liever een zachte vloer, kies dan voor hoogpolig of laagpolig tapijt. Of liever een harde vloer en wilt u toch profiteren van het comfort en warmte van tapijt? Bekijkt u dan onze collectie kant en klare karpetten.kom dan langs voor onze karpetten.

Als het even kan, kies dan voor vloerverwarming. Er zijn namelijk heel veel vloeren geschikt voor vloerverwarming. Ook pvc en zelfs tapijt!

Kortom, heel veel keus in elk dessin en iedere afmeting!
Kom naar onze winkel voor inspiratie en gedegen advies.

onze winkel
KWALITEITS MERKEN VAN VloerPlus Cruquius

Onze merken

Vloeren, raamdecoratie, gordijnen, voor iedereen is er een goede keuze. De vloerenkeuze  gaat van tapijt tot pvc en als u iets zoekt voor de ramen, dan heeft u keuze uit stijlvolle houten jaloezieën, maar ook de veelzijdige duettes.

Hetzelfde geldt voor onze gordijnen. U bepaald de stijl, wij hebben de producten. Natuurlijk past bij die producten het beste advies. Zo houden we rekening met u wensen en de functionaliteit van de ruimte.
Kom naar VloerPlus Cruquius voor ons gehele collectie, of kijk alvast welke merken wij bieden.

onze merken