Onze diensten

Het verschil zit in onze diensten!

Onze diensten voeren het werk uit waar u tegenop ziet. U kunt het uitvoerende werk zorgeloos over laten aan deze vakmensen. Vertrouw op onze vakspecialisten, zij meten alles voor u op en zorgen voor een perfecte montage.
Zo hebben wij dus niet alleen de inspiratie en het advies in de winkel maar ook de perfecte uitvoering van u ideeën. Alles onder één dak, dat vind u bij ons. En afspraak is afspraak.

Neem een kijkje bij ons portfolio van ons montageteam.
Meer weten over onze meet en montage diensten?
Kijk hieronder welke dienst u nodig heeft.

Dit heb ik nodig

ONS PORTFOLIO

VLOER PLUS CRUQUIUS

Kom naar onze winkel

Wat onze winkel werkelijk uniek maakt, gaat verder dan enkel producten. We onderscheiden ons door een volledige ontzorging, waarbij onze service en vakmanschap centraal staan. Nadat u vakkundig interieuradvies in onze winkel heeft ontvangen, kunnen we verder.
Ons team komt bij u thuis voor nauwkeurige inmeting en professionele montage van uw raamdecoratie of gordijnen. En als het op vloeren aankomt, nemen onze vakmensen de leiding, zorgen voor een perfecte installatie, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Bezoek onze sfeervolle winkel, waar het mooiste en meest actuele assortiment voor uw woning op u wacht, en ontdek de unieke combinatie van hoogwaardige producten en uitstekende service die we bieden.

onze winkel
KWALITEITS MERKEN VAN VLOER PLUS

Onze merken

Vloeren, raamdecoratie, gordijnen, voor iedereen is er een goede keuze. De vloerenkeuze  gaat van tapijt tot pvc en als u iets zoekt voor de ramen, dan heeft u keuze uit stijlvolle houten jaloezieën, maar ook de veelzijdige duettes.

Hetzelfde geldt voor onze gordijnen. U bepaald de stijl, wij hebben de producten. Natuurlijk past bij die producten het beste advies. Zo houden we rekening met u wensen en de functionaliteit van de ruimte.
Kom naar onze winkel voor ons gehele assortiment, of kijk alvast welke merken wij bieden.

onze merken