Onze winkel

Kom kijken in onze winkel

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe woninginrichting door je verbouwing, of bij een nieuwbouwwoning? Of is het tijd om je rolgordijnen of pvc vloer te vervangen? Kom dan langs in onze winkel, VloerPlus Cruquius, en laat je inspireren maar vooral adviseren.
Dat maakt het verschil!
Ons advies gaat verder dan een kleur of een stijl, we kijken naar wat bij jou past qua huishouden, ruimte en functionaliteit.

Waar wilt u meer informatie over?

VLOEREN GORDIJNEN RAAMDECORATIE

…met een passie voor woninginrichting.

Bij VloerPlus Cruquius werken vakmensen, met een passie voor woninginrichting. Dit begint bij onze winkel, waar je gegarandeerd bent van een deskundig advies en heel veel keuze. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak!

Bij het kiezen van een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen is het essentieel om inspiratie op te doen en professioneel advies in te winnen. Bij VloerPlus Cruquius ontdek je een uitgebreid assortiment van topmerken die hoogwaardige en stijlvolle producten bieden. Laat je inspireren door de diverse materialen, kleuren en designs die wij te bieden hebben. Ons vakkundige team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes die passen bij jouw smaak, levensstijl en ruimte. Of je nu op zoek bent naar een warme vloer, elegante raamdecoratie of sfeervolle gordijnen, wij hebben de expertise om je te voorzien van doordacht advies. Bezoek onze winkel, ervaar de hoogwaardige producten van topmerken en ontdek hoe we jouw ruimte kunnen transformeren in een stijlvol en functioneel geheel.

Afspraak maken
ONZE DIENSTEN

Maar wie gaat dit dan monteren?

Bij VloerPlus Cruquius hoeft u de vloer niet zelf te leggen en ook de raamdecoratie of gordijnen hoeft u niet te monteren.
Maak gebruik van onze montageservice want wij werken met eigen stoffeerders die precies weten hoe je de verschillende producten monteert.

Afspraak maken